Klein Transport Vakbeurs terug van weggeweest

Op 8, 9 en 10 april 2008 organiseert Evenementenhal Hardenberg opnieuw de Klein Transport Vakbeurs. Het gaat om bestelauto’s en aanverwante artikelen tot 3,5 ton gvw.

KTV Hardenberg 2008 biedt ondernemingen uit de bedrijfswagenbranche en aanhangwagens die hun afzet zoeken in het midden-en kleinbedrijf een unieke gelegenheid elkaar te ontmoeten. KTV vindt tegelijkertijd plaats met BusinessVakdagen Hardenberg. Voor beide vakbeurzen levert dit een meerwaarde op, aldus de organisatie. Genodigden hebben met hun VIP- relatiekaart namelijk gratis toegang tot beide vakbeurzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Klein Transport Vakbeurs terug van weggeweest - Automobielmanagement.nl

Klein Transport Vakbeurs terug van weggeweest

Op 8, 9 en 10 april 2008 organiseert Evenementenhal Hardenberg opnieuw de Klein Transport Vakbeurs. Het gaat om bestelauto’s en aanverwante artikelen tot 3,5 ton gvw.

KTV Hardenberg 2008 biedt ondernemingen uit de bedrijfswagenbranche en aanhangwagens die hun afzet zoeken in het midden-en kleinbedrijf een unieke gelegenheid elkaar te ontmoeten. KTV vindt tegelijkertijd plaats met BusinessVakdagen Hardenberg. Voor beide vakbeurzen levert dit een meerwaarde op, aldus de organisatie. Genodigden hebben met hun VIP- relatiekaart namelijk gratis toegang tot beide vakbeurzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding