Nieuwe verkoopdirecteur Mercedes trucks

Jasper Hafkamp volgt Fred Steyling op als verkoopdirecteur Mercedes-Benz Trucks.

Steyling heeft besloten na zeven jaar een stapje terug te doen en als consultant Fleetsales Trucks aan de importeursorganisatie verbonden te blijven. De taken van Steyling worden met onmiddellijke ingang overgenomen door Hafkamp (37, links op de foto) die al 12,5 jaar bij DaimlerChrysler Nederland werkt. Mercedes-Benz heeft bestelwagens en de trucks Actros, Axor, Atego en Econic.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe verkoopdirecteur Mercedes trucks - Automobielmanagement.nl

Nieuwe verkoopdirecteur Mercedes trucks

Jasper Hafkamp volgt Fred Steyling op als verkoopdirecteur Mercedes-Benz Trucks.

Steyling heeft besloten na zeven jaar een stapje terug te doen en als consultant Fleetsales Trucks aan de importeursorganisatie verbonden te blijven. De taken van Steyling worden met onmiddellijke ingang overgenomen door Hafkamp (37, links op de foto) die al 12,5 jaar bij DaimlerChrysler Nederland werkt. Mercedes-Benz heeft bestelwagens en de trucks Actros, Axor, Atego en Econic.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding