Prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar op 23 november

Automobiel Management gaat op 23 november de praktijkprijs Bestelauto van het Jaar 2008 uitreiken. Dit gebeurt in Résidence Rhenen.

De nieuwe Bestelauto van het Jaar wordt de opvolger van de Renault Trafic. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van grote leasemaatschappijen en fleetowners en uit vakjournalisten. Genodigden die hun de antwoordkaart nog niet hebben ingestuurd, worden verzocht dat nu snel te doen in verband met de definitieve boeking van de locatie. Managers van leasemaatschappijen, fleetowners, merkorganisaties, dealerbedrijven en toeleveranciers die de feestelijke bijeenkomst willen bijwonen maar geen uitnodiging hebben gehad, kunnen om een uitnodiging vragen via info@automobielmanagement.nl . Het programma begint om 10.45 uur en wordt afgesloten met een lichte lunch.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar op 23 november - Automobielmanagement.nl

Prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar op 23 november

Automobiel Management gaat op 23 november de praktijkprijs Bestelauto van het Jaar 2008 uitreiken. Dit gebeurt in Résidence Rhenen.

De nieuwe Bestelauto van het Jaar wordt de opvolger van de Renault Trafic. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van grote leasemaatschappijen en fleetowners en uit vakjournalisten. Genodigden die hun de antwoordkaart nog niet hebben ingestuurd, worden verzocht dat nu snel te doen in verband met de definitieve boeking van de locatie. Managers van leasemaatschappijen, fleetowners, merkorganisaties, dealerbedrijven en toeleveranciers die de feestelijke bijeenkomst willen bijwonen maar geen uitnodiging hebben gehad, kunnen om een uitnodiging vragen via info@automobielmanagement.nl . Het programma begint om 10.45 uur en wordt afgesloten met een lichte lunch.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding