Ford Mondeo ‘ING Lease Car of the Year 2007/2008’

De jaarlijkse verkiezing is voor 2007/2008 gewonnen door de Ford Mondeo.

Daarmee is de nieuwe Ford de opvolger van de S-MAX, die vorig jaar de onderscheiding in de wacht sleepte. De bijbehorende prijs werd door directeur Frederiks van ING Car Lease overhandigd aan Hans Schep van Ford Nederland . De verkiezing van de ‘Lease Car of the Year’ wordt georganiseerd door ING Car Lease. In de eindrangschikking liet de Ford Mondeo de Volvo V70 en de Audi A5 achter zich.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford Mondeo ‘ING Lease Car of the Year 2007/2008’ - Automobielmanagement.nl

Ford Mondeo ‘ING Lease Car of the Year 2007/2008’

De jaarlijkse verkiezing is voor 2007/2008 gewonnen door de Ford Mondeo.

Daarmee is de nieuwe Ford de opvolger van de S-MAX, die vorig jaar de onderscheiding in de wacht sleepte. De bijbehorende prijs werd door directeur Frederiks van ING Car Lease overhandigd aan Hans Schep van Ford Nederland . De verkiezing van de ‘Lease Car of the Year’ wordt georganiseerd door ING Car Lease. In de eindrangschikking liet de Ford Mondeo de Volvo V70 en de Audi A5 achter zich.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding