Bipper vanaf negen mille

Vorige maand werd de Peugeot Bipper bedrijfsauto onthuld op de BedrijfsautoRAI samen met de Fiat Fiorino en de Citroën Nemo. Nu is de Bipper-prijs bekend: vanaf 8.990 euro.

De Bipper wordt in de loop van het eerste kwartaal van 2008 op de Nederlandse markt gelanceerd . De prijs van de 1.4 benzine is vastgesteld op 8.990 euro en die van de 1.4HDi op 9.950. De HDi met 2Tronic staat voor 10.790 euro in de prijslijst. Ook zal deze week op de Autosalon van Bologna de personenwagenversie Bipper Tepee worden onthuld. Maar die komt niet voor 2009 naar Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bipper vanaf negen mille - Automobielmanagement.nl

Bipper vanaf negen mille

Vorige maand werd de Peugeot Bipper bedrijfsauto onthuld op de BedrijfsautoRAI samen met de Fiat Fiorino en de Citroën Nemo. Nu is de Bipper-prijs bekend: vanaf 8.990 euro.

De Bipper wordt in de loop van het eerste kwartaal van 2008 op de Nederlandse markt gelanceerd . De prijs van de 1.4 benzine is vastgesteld op 8.990 euro en die van de 1.4HDi op 9.950. De HDi met 2Tronic staat voor 10.790 euro in de prijslijst. Ook zal deze week op de Autosalon van Bologna de personenwagenversie Bipper Tepee worden onthuld. Maar die komt niet voor 2009 naar Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding