Terberg gaat centraal bestellen bij Seat-importeur

Terberg Leasing heeft met Pon Car een Service Level Agreement Centraal Bestellen getekend.

Hierin wordt de centrale bestelling en facturatie van leaseauto’s door Pon Car aan Terberg Leasing geregeld. Terberg Leasing (topvijf leasemaatschappijen) is de eerste leasemaatschappij die Seat leaseauto’s rechtstreeks bij de importeur gaat bestellen. “Wat wij willen bereiken, is meer efficiëntie en een hogere klanttevredenheid. Met centraal bestellen kiezen wij voor het hele dealernetwerk van Seat”, aldus Henk Vonhof, directeur operations van Terberg. Voor de leaserijder is het voordeel dat hij of zij altijd kan kiezen voor de dealer in de woonplaats of plaats waar hij of zij werkt. Albert van der Steen, salesmanager fleetsales van Pon’s Automobielhandel: “Gezien de goede ervaringen bij Skoda is het logisch dat Seat volgt. Voor de dealers betekent de verandering vooral meer binding met de lokale leaserijder.” Terberg Leasing is de eerste partij waarmee Pon Car een SLA Centraal Bestellen afsluit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Terberg gaat centraal bestellen bij Seat-importeur - Automobielmanagement.nl

Terberg gaat centraal bestellen bij Seat-importeur

Terberg Leasing heeft met Pon Car een Service Level Agreement Centraal Bestellen getekend.

Hierin wordt de centrale bestelling en facturatie van leaseauto’s door Pon Car aan Terberg Leasing geregeld. Terberg Leasing (topvijf leasemaatschappijen) is de eerste leasemaatschappij die Seat leaseauto’s rechtstreeks bij de importeur gaat bestellen. “Wat wij willen bereiken, is meer efficiëntie en een hogere klanttevredenheid. Met centraal bestellen kiezen wij voor het hele dealernetwerk van Seat”, aldus Henk Vonhof, directeur operations van Terberg. Voor de leaserijder is het voordeel dat hij of zij altijd kan kiezen voor de dealer in de woonplaats of plaats waar hij of zij werkt. Albert van der Steen, salesmanager fleetsales van Pon’s Automobielhandel: “Gezien de goede ervaringen bij Skoda is het logisch dat Seat volgt. Voor de dealers betekent de verandering vooral meer binding met de lokale leaserijder.” Terberg Leasing is de eerste partij waarmee Pon Car een SLA Centraal Bestellen afsluit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding