Hierin wordt de centrale bestelling en facturatie geregeld van leaseauto’s door Pon Car aan Terberg Leasing. Doel is meer efficiëntie, heldere afspraken en een toename van de klanttevredenheid. Terberg bestelt als eerste leasemaatschappij zijn SEAT's rechtstreeks bij de importeur. “Met Centraal Bestellen kiezen wij nadrukkelijk voor het gehele dealernetwerk van SEAT”, zegt Henk Vonhof, Directeur Operations van Terberg Leasing. Voor de leaserijder is het voordeel dat hij altijd kan kiezen voor de dealer in zijn woon- of werkplaats. “Gezien de positieve ervaringen met Skoda is het logisch dat SEAT volgt”, aldus Albert van der Steen, Salesmanager Fleetsales van Pon’s Automobielhandel. “Voor de SEAT-dealer betekent de verandering vooral meer binding met de lokale leaserijder.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding