Ook Lease Unlimited op Dealerdirect.nl

Lease Unlimited uit Deventer en Dealerdirect.nl zijn per 1 december een samenwerking aangegaan rond het online aanbieden van ex-leaseauto’s aan autobedrijven.

De voertuigen zijn daardoor ook zichtbaar op de zoekmachine van Dealerdirect.nl, door middel van een RDC-OBS koppeling. De bij Dealerdirect.nl aangesloten autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op de ex-leaseauto’s en deze rechtstreeks inkopen van Lease Unlimited. Alle auto’s op Dealerdirect.nl zijn voor een periode van 48 uur vanaf vrijwaring zichtbaar. Begin november maakte de onderneming een samenwerking bekend met BCA autoveiling uit Barneveld. Dealerdirect, ook bekend van inkoopsites zoals www.ikwilvanmijnautoaf.nl brengt met zijn online inkoopplatform voor autobedrijven in contact met verkopende partijen. Lease Unlimited, onderdeel van Pouw Automotive Groep, heeft ruim zevenduizend leasecontracten en beschikt over regionale klantenteams in Deventer, Zwolle, Rijssen en Hoofddorp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ook Lease Unlimited op Dealerdirect.nl - Automobielmanagement.nl

Ook Lease Unlimited op Dealerdirect.nl

Lease Unlimited uit Deventer en Dealerdirect.nl zijn per 1 december een samenwerking aangegaan rond het online aanbieden van ex-leaseauto’s aan autobedrijven.

De voertuigen zijn daardoor ook zichtbaar op de zoekmachine van Dealerdirect.nl, door middel van een RDC-OBS koppeling. De bij Dealerdirect.nl aangesloten autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op de ex-leaseauto’s en deze rechtstreeks inkopen van Lease Unlimited. Alle auto’s op Dealerdirect.nl zijn voor een periode van 48 uur vanaf vrijwaring zichtbaar. Begin november maakte de onderneming een samenwerking bekend met BCA autoveiling uit Barneveld. Dealerdirect, ook bekend van inkoopsites zoals www.ikwilvanmijnautoaf.nl brengt met zijn online inkoopplatform voor autobedrijven in contact met verkopende partijen. Lease Unlimited, onderdeel van Pouw Automotive Groep, heeft ruim zevenduizend leasecontracten en beschikt over regionale klantenteams in Deventer, Zwolle, Rijssen en Hoofddorp.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding