Video prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar 2008

De prijsuitreiking van de Bestelauto van het Jaar gemist op vrijdag 23 november? Bekijk het filmpje via You Tube. Of het item in RTL Transportwereld.

Onder de knop ‘FILM’ in de navigatiekolom links op de homepage van de site van Automobiel Management zit een link. U kunt ook op de link hieronder klikken om de videoimpressie te zien van de bijeenkomst in Résidence Rhenen, onder meer met huisbutler Alphons en de zangeressen Karen & Monique (foto). Een item over de prijsuitreiking is bovendien uitgezonden inj het televisieprogramma RTL Transportwereld op 9 december om 18.30 op RTL7. De herhaling staat op de rol voor 15 december om 17.00 uur. U kunt ook op de link hieronder klikken om de uitzending te bekijken. RTL Transportwereld: bekijk de uitzending Film uitreiking Bestelauto van het jaar 2008

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Video prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar 2008 - Automobielmanagement.nl

Video prijsuitreiking Bestelauto van het Jaar 2008

De prijsuitreiking van de Bestelauto van het Jaar gemist op vrijdag 23 november? Bekijk het filmpje via You Tube. Of het item in RTL Transportwereld.

Onder de knop ‘FILM’ in de navigatiekolom links op de homepage van de site van Automobiel Management zit een link. U kunt ook op de link hieronder klikken om de videoimpressie te zien van de bijeenkomst in Résidence Rhenen, onder meer met huisbutler Alphons en de zangeressen Karen & Monique (foto). Een item over de prijsuitreiking is bovendien uitgezonden inj het televisieprogramma RTL Transportwereld op 9 december om 18.30 op RTL7. De herhaling staat op de rol voor 15 december om 17.00 uur. U kunt ook op de link hieronder klikken om de uitzending te bekijken. RTL Transportwereld: bekijk de uitzending Film uitreiking Bestelauto van het jaar 2008

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding