De voormalig organisator van onder meer Autoprof Hardenberg en Gorinchem ging in augustus vorig jaar aan de slag bij Cosmo Trucks in Zwolle. Ze zegt echter in deze, meer op de binnendienst gerichte functie, het contact te missen met de markt van toeleveranciers. Ook het weer willen toewerken naar deadlines is een reden om elders aan de slag te willen. Typisch Transport verschijnt tien keer per jaar in een oplage van twaalfduizend exemplaren. Het blad wordt verspreid onder transportbedrijven, tankstations, chauffeurscafés en alle belangrijke evenementen die zijn gericht op de transportsector. Hetty Witzand trad in 2001 in dienst bij de Van der Most Groep. Onder haar leiding groeide Autoprof Hardenberg uit tot een evenement van formaat. www.typischtransport.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding