De Jong ‘commercial senior vice president’ bij Athlon

Bij Athlon Car Lease International is Valentijn de Jong benoemd in het managementteam.

Athlon zegt dat de benoeming te maken heeft met de ambities van het bedrijf om op Europees niveau mee te tellen als leasemaatschappij. De Jong is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de Athlon-bedrijven in de verschillende landen. Valentijn de Jong (38) was hiervoor directeur marketing & sales van Athlon Car Lease Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

De Jong ‘commercial senior vice president’ bij Athlon - Automobielmanagement.nl

De Jong ‘commercial senior vice president’ bij Athlon

Bij Athlon Car Lease International is Valentijn de Jong benoemd in het managementteam.

Athlon zegt dat de benoeming te maken heeft met de ambities van het bedrijf om op Europees niveau mee te tellen als leasemaatschappij. De Jong is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de Athlon-bedrijven in de verschillende landen. Valentijn de Jong (38) was hiervoor directeur marketing & sales van Athlon Car Lease Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding