In de PSA-fabriek aan de Spaanse westkust heeft topman Christian Streiff (rechts op de foto, naast de directeur van de fabriek) de nieuwe versies van de twee bestelauto's en de personenautoversies ervan getoond. De nieuwe versies zijn iets groter dan de bestaande waardoor in het productgamma een 'extra segment' ontstaat, zo redeneert PSA. Het aanbod van kleine bestelauto's van PSA bestaat uit drie (zes) modellen: bij Peugeot gaat het om de Bipper, Partner Origin en Partner en bij Citroën om de Nemo, Berlingo First en Berlingo. Of de namen Origin en First ook in Nederland zullen worden gehanteerd, is nog nog niet bepaald. Vervolgens zijn nog de modellen Jumpy/Expert en Jumper/Boxer leverbaar. De nieuwe auto's zijn gebaseerd op het Platform 2 (van de Grand C4 Picasso) van de groep en ze zijn groter en comfortabeler dan de huidige versies. Ze hebben dezelfde uitrusting als de de midsize-sedans, zoals automatische airconditioning, automatisch inschakelende verlichting en regensensoren. De twee nieuwe auto's vertonen uiterlijk onderling meer verschillen dan de bestaande Partner en Berliingo. De auto's zullen in het voorjaar op de markt komen.