De vaste Coop-klanten, dus de houders van een CoopClubCard, kunnen kiezen uit twee type Volkswagens: de Polo en de Fox. De Polo kost 317 euro per maand en de kleinere Fox 282 euro. De prijzen gelden bij een vijfjarige leasecontract, waarbij de automobilist moet toestaan dat er twee jaar lang Coop-stickers op de flanken van zijn auto staan. Het gaat volgens Elsevier Retail voorlopig om een proef in zes Coop-supermarkten in de regio’s Culemborg-Tiel-Waardenburg en Nijmegen-Wychen-Groesbeek. De leasecontracten zijn inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp. Als extra lokkertje krijgen de eerste dertig klanten die kiezen voor een leasecontract bij (Super)Coop twee jaar lang gratis boodschappencheques ter waarde van 150 euro per jaar. Bovendien onderstreept Coop dat bij privéleasen geen bijtelling geldt. www.smilease.nl/actie