Op het congres komen experts uit de transportwereld bijeen om stil te staan bij belangrijke actuele ontwikkelingen. Beslissers binnen bedrijfswagenparken kunnen op deze dag ontdekken op welke manier zij hun vloot optimaal kunnen beheren. Automobiel Management is mediapartner van het congres. In 2008 staat de transportsector voor een aantal nieuwe en belangrijke uitdagingen. Wat zijn de verwachtingen voor wat betreft de wet- en regelgeving vanuit Europa en Den Haag? Hoe ziet de toekomst van de langere en zwaardere vrachtautocombinaties eruit? Verder zorgen actualiteiten rondom stadsdistributie en milieuzonering, het chauffeurstekort en de digitale tachograaf voor grote uitdagingen. Pieter Wieman , hoofdredacteur van de tijdschriften Truck en Transport Management (TTM) en Bestelauto begeleidt het programma gedurende de congresdag. Er zijn expertsessies, praktijklezingen en workshops. De informatiemarkt biedt gelegenheid voor netwerken en kennisdeling onder wagenparkbeheerders en leveranciers. Het congres is gratis te bezoeken voor beslissers binnen bedrijfswagenparken. U kunt zich via de website www.bestel-vrachtwagens.heliview.nl inschrijven middels het volgende formulier .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding