Bridgestone breidt Truck Point-servicenetwerk uit

Bridgestone heeft zijn Nederlandse Truck Point-servicenetwerk uitgebreid met twaalf vestigingen.

Truck Point is Bridgestone’s Europese bandenservice voor vrachtwagens. Dankzij de twaalf nieuwe dealerbedrijven beschikt Bridgestone in Nederland nu over een landelijk dekkend netwerk van in totaal 56 Truck Point-leden. De nieuwkomers zijn aangesteld in Alphen aan de Rijn, Alkmaar, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Geldermalsen, Helmond, Lopik, Rotterdam, Tilburg en Zwaagdijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bridgestone breidt Truck Point-servicenetwerk uit - Automobielmanagement.nl

Bridgestone breidt Truck Point-servicenetwerk uit

Bridgestone heeft zijn Nederlandse Truck Point-servicenetwerk uitgebreid met twaalf vestigingen.

Truck Point is Bridgestone’s Europese bandenservice voor vrachtwagens. Dankzij de twaalf nieuwe dealerbedrijven beschikt Bridgestone in Nederland nu over een landelijk dekkend netwerk van in totaal 56 Truck Point-leden. De nieuwkomers zijn aangesteld in Alphen aan de Rijn, Alkmaar, Beverwijk, Breda, Delft, Den Bosch, Geldermalsen, Helmond, Lopik, Rotterdam, Tilburg en Zwaagdijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding