Richard Vos commercieel directeur Autoplanning

Richard Vos (40) is aangesteld als commercieel directeur van leasemaatschappij Autoplanning. Hij komt van ALD Automotive.

Vorig jaar nog kondigde Autoplanning Kier Reitsma aan als directeur maar na diens vertrek heeft oprichter Wil Uitenbroek ervoor gekozen meer de commerciële flank van zijn organisatie te versterken met een commercieel directeur. Uitenbroek blijft zelf aan als algemeen directeur. Richard Vos is afkomstig van ALD Automotive waar hij verantwoordelijk was voor de grote en internationale relaties. Ook was hij als business development manager en project manager betrokken bij de oprichting c.q. overname van diverse captive leaseportefeuilles.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Richard Vos commercieel directeur Autoplanning - Automobielmanagement.nl

Richard Vos commercieel directeur Autoplanning

Richard Vos (40) is aangesteld als commercieel directeur van leasemaatschappij Autoplanning. Hij komt van ALD Automotive.

Vorig jaar nog kondigde Autoplanning Kier Reitsma aan als directeur maar na diens vertrek heeft oprichter Wil Uitenbroek ervoor gekozen meer de commerciële flank van zijn organisatie te versterken met een commercieel directeur. Uitenbroek blijft zelf aan als algemeen directeur. Richard Vos is afkomstig van ALD Automotive waar hij verantwoordelijk was voor de grote en internationale relaties. Ook was hij als business development manager en project manager betrokken bij de oprichting c.q. overname van diverse captive leaseportefeuilles.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding