Dacia komt met Logan pick-up

Dacia zal volgende maand een pick-up versie lanceren van de populaire Logan.

De pick-up versie krijgt een laadvermogen van 800 kilogram en een laadlengte van 1,80 meter . De achterklep kan tot driehonderd kilo worden belast. De auto kan worden geleverd met de reeds bekende 1,6 liter benzinemotor of 1,5 liter diesel. Op de thuismarkt heeft de pick-up een vanafprijs van 7.250 euro. Het afgelopen jaar wist de Roemeense Renault-dochter 230 duizend Logans te verkopen, een stijging van 17,4 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dacia komt met Logan pick-up - Automobielmanagement.nl

Dacia komt met Logan pick-up

Dacia zal volgende maand een pick-up versie lanceren van de populaire Logan.

De pick-up versie krijgt een laadvermogen van 800 kilogram en een laadlengte van 1,80 meter . De achterklep kan tot driehonderd kilo worden belast. De auto kan worden geleverd met de reeds bekende 1,6 liter benzinemotor of 1,5 liter diesel. Op de thuismarkt heeft de pick-up een vanafprijs van 7.250 euro. Het afgelopen jaar wist de Roemeense Renault-dochter 230 duizend Logans te verkopen, een stijging van 17,4 procent ten opzichte van het voorgaande jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding