Nieuwe marketingmanager Mercedes bedrijfswagens

Op 1 april 2008 start Gerard van Os als manager marketing bedrijfswagens bij Mercedes-Benz Nederland. Van Os is nu assistent van Winfried Blum, de ceo.

Van Os is de opvolger van Jasper Hafkamp die eind vorig jaar tot verkoopdirecteur trucks werd benoemd. Gerard van Os is al zeven jaar werkzaam bij de importeur en heeft ruime ervaring opgedaan binnen de divisie bedrijfswagens. Gerard van Os (30) zal in zijn nieuwe functie werken aan de ontwikkeling van het marketingbeleid van de bedrijfswagendivisie van Mercedes-Benz. Onder de verantwoording van Van Os vallen ondermeer productmanagement, marktcommunicatie, report & planning en logistiek voor zowel bestelwagens als trucks.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe marketingmanager Mercedes bedrijfswagens - Automobielmanagement.nl

Nieuwe marketingmanager Mercedes bedrijfswagens

Op 1 april 2008 start Gerard van Os als manager marketing bedrijfswagens bij Mercedes-Benz Nederland. Van Os is nu assistent van Winfried Blum, de ceo.

Van Os is de opvolger van Jasper Hafkamp die eind vorig jaar tot verkoopdirecteur trucks werd benoemd. Gerard van Os is al zeven jaar werkzaam bij de importeur en heeft ruime ervaring opgedaan binnen de divisie bedrijfswagens. Gerard van Os (30) zal in zijn nieuwe functie werken aan de ontwikkeling van het marketingbeleid van de bedrijfswagendivisie van Mercedes-Benz. Onder de verantwoording van Van Os vallen ondermeer productmanagement, marktcommunicatie, report & planning en logistiek voor zowel bestelwagens als trucks.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding