Nieuwe account directors bij LeasePlan

Bij LeasePlan Nederland wordt Robert Jan Eikelenboom account director zakelijke dienstverlening. Zijn huidige functie wordt overgenomen door Pravin Chaturi.

Robert Jan Eikelenboom (38) volgt Gerrit van der Maaten op die eerder dit jaar is benoemd tot HRM-directeur binnen LeasePlan Nederland. Eikelenboom (zie foto) is vanaf 1997 is hij in dienst van LeasePlan. De laatste twee jaar werkte hij als account director van de sector bouw & industrie bij LeasePlan Nederland. Pravin Chaturi (34) trad in 1998 in dienst bij LeasePlan Nederland en is sinds 2003 senior account manager zakelijke dienstverlening.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe account directors bij LeasePlan - Automobielmanagement.nl

Nieuwe account directors bij LeasePlan

Bij LeasePlan Nederland wordt Robert Jan Eikelenboom account director zakelijke dienstverlening. Zijn huidige functie wordt overgenomen door Pravin Chaturi.

Robert Jan Eikelenboom (38) volgt Gerrit van der Maaten op die eerder dit jaar is benoemd tot HRM-directeur binnen LeasePlan Nederland. Eikelenboom (zie foto) is vanaf 1997 is hij in dienst van LeasePlan. De laatste twee jaar werkte hij als account director van de sector bouw & industrie bij LeasePlan Nederland. Pravin Chaturi (34) trad in 1998 in dienst bij LeasePlan Nederland en is sinds 2003 senior account manager zakelijke dienstverlening.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding