Doordat dergelijke combinaties, waarvan het GVW ver boven de grens van 3,5 ton uitkomt, met een BE-rijbewijs mogen worden bestuurd, zijn ze de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De nieuwe Renault Master Pro BE-combinatie biedt een laadvermogen van maximaal 5,6 ton. De standaard ombouw van de Master Pro omvat in dit geval onder meer een geheel thermisch verzinkt subframe, een elektrische compressor, een luchtdruksysteem dat een treingewicht van 7.495 tot maximaal 9.900 kilogram mogelijk maakt, een aluminium inrijbeveiliging tussen de cabine en de kunststof spatschermen en een 12 volt ABS-stekker plus 13-polige aanhangwagenstekker. De BE-combinatie kan zowel met een enkele als een dubbele cabine worden uitgevoerd. De Master Pro B-E is leverbaar vanaf 55.025 euro, exclusief bpm en btw, maar inclusief trailer. Voor onderhoud kan de klant terecht bij een van de veertig Renault Business Centers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding