Zeshonderd Eiffel-auto's naar ALD Automotive

Eiffel brengt de komende jaren zijn wagenpark van 625 voertuigen onder bij leasemaatschappij ALD Automotive.

Een tendertraject waar zeven leasemaatschappijen aan hebben meegedaan, is hieraan voorafgegaan. Ton Hegeman (directeur innovatie & business development bij Eiffel): “Wij vinden het belangrijk dat de leasemaatschappij qua cultuur aansluit bij ons. Proactiviteit, secuurheid en creativiteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er bereidheid is om gezamenlijk nieuwe oplossingen te ontwikkelen”. Eiffel is in één keer een van de grootste klanten van ALD in Nederland. Eiffel is dienstverlener in juridische, financiële en procesmatige zaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zeshonderd Eiffel-auto's naar ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Zeshonderd Eiffel-auto's naar ALD Automotive

Eiffel brengt de komende jaren zijn wagenpark van 625 voertuigen onder bij leasemaatschappij ALD Automotive.

Een tendertraject waar zeven leasemaatschappijen aan hebben meegedaan, is hieraan voorafgegaan. Ton Hegeman (directeur innovatie & business development bij Eiffel): “Wij vinden het belangrijk dat de leasemaatschappij qua cultuur aansluit bij ons. Proactiviteit, secuurheid en creativiteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er bereidheid is om gezamenlijk nieuwe oplossingen te ontwikkelen”. Eiffel is in één keer een van de grootste klanten van ALD in Nederland. Eiffel is dienstverlener in juridische, financiële en procesmatige zaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding