Norbert van den Eijnden naar BMW

Norbert van den Eijnden (48 jaar) is in dienst getreden als algemeen directeur van BMW Financial Services. Hij volgt Jeroen Dorsman op die is teruggetreden.

De laatste veertien jaar heeft hij diverse functies bekleed bij Athlon N.V. Hij was onder andere algemeen directeur van Interleasing Nederland B.V. en lid van de Raad van Bestuur van Athlon. Na de overname van Athlon door De Lage Landen International B.V heeft hij kort de functie van CEO van Athlon Car Lease International b.v. vervuld. Daarnaast zal de directie van BMW Financial Services worden uitgebreid met de nieuwe directiepositie van Chief Operating Officer. Deze functie wordt voor Albert Vissers (46 jaar). Hij is sinds 1996 werkzaam bij BMW Financial Services bv waarvan de laatste acht jaar als CFO.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Norbert van den Eijnden naar BMW - Automobielmanagement.nl

Norbert van den Eijnden naar BMW

Norbert van den Eijnden (48 jaar) is in dienst getreden als algemeen directeur van BMW Financial Services. Hij volgt Jeroen Dorsman op die is teruggetreden.

De laatste veertien jaar heeft hij diverse functies bekleed bij Athlon N.V. Hij was onder andere algemeen directeur van Interleasing Nederland B.V. en lid van de Raad van Bestuur van Athlon. Na de overname van Athlon door De Lage Landen International B.V heeft hij kort de functie van CEO van Athlon Car Lease International b.v. vervuld. Daarnaast zal de directie van BMW Financial Services worden uitgebreid met de nieuwe directiepositie van Chief Operating Officer. Deze functie wordt voor Albert Vissers (46 jaar). Hij is sinds 1996 werkzaam bij BMW Financial Services bv waarvan de laatste acht jaar als CFO.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding