Hummer H3 op grijs kenteken

Wie relatief goedkoop in een Hummer H3 wil rijden – en de fiscus ervan kan overtuigen dat hij/zij ondernemer is – kan nu een grijs gekentekende versie aanschaffen.

Het aardige is dat het verschil met de gele uitvoering nauwelijks waarneembaar is, want de drie geblindeerde zijruiten vallen niet eens echt op, vergeleken met het bij de personenautoversie toegepaste privacy glass. Gezien de fiscale regelgeving is tussen de voorstoelen en de bijna zestienhonderd liter metende laadruimte een volledig schot (met grote ruit) geplaatst. Net as bij de personenversie kan worden gekozen tussen een 3,7 liter vijfcilinder lijnmotor met 180 kW/328 Nm en de nieuwe 5.3-V8 met 224 kW/432 Nm koppel. De vijfcilinder is leverbaar met handgeschakelde vijfbak of met de elektronisch geregelde HydraMatic 4L60 automaat terwijl achter de V8 altijd een automaat hangt. De maximale aanhangermassa bedraagt resp. twee en ruim drie ton. De prijslijst begint bij 32,5 duizend euro exclusief bpm en btw.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hummer H3 op grijs kenteken - Automobielmanagement.nl

Hummer H3 op grijs kenteken

Wie relatief goedkoop in een Hummer H3 wil rijden – en de fiscus ervan kan overtuigen dat hij/zij ondernemer is – kan nu een grijs gekentekende versie aanschaffen.

Het aardige is dat het verschil met de gele uitvoering nauwelijks waarneembaar is, want de drie geblindeerde zijruiten vallen niet eens echt op, vergeleken met het bij de personenautoversie toegepaste privacy glass. Gezien de fiscale regelgeving is tussen de voorstoelen en de bijna zestienhonderd liter metende laadruimte een volledig schot (met grote ruit) geplaatst. Net as bij de personenversie kan worden gekozen tussen een 3,7 liter vijfcilinder lijnmotor met 180 kW/328 Nm en de nieuwe 5.3-V8 met 224 kW/432 Nm koppel. De vijfcilinder is leverbaar met handgeschakelde vijfbak of met de elektronisch geregelde HydraMatic 4L60 automaat terwijl achter de V8 altijd een automaat hangt. De maximale aanhangermassa bedraagt resp. twee en ruim drie ton. De prijslijst begint bij 32,5 duizend euro exclusief bpm en btw.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding