Hummer pick-up met dubbelcabine

We moeten er nog even op wachten maar hij komt er echt aan: de Hummer H3 met vijfpersoons dubbele cabine en open laadbak.

Deze H3T is tot aan de B-stijl gelijk aan de gewone H3, ook wat de 3,7 liter vijfcilinder en de 5,3 liter V-8 motoren betreft. De achterbank is in delen neerklapbaar, voor het geval er extra bagage mee moet. De laadbak heeft een lengte van anderhalve meter. De H3T gaat in het derde kwartaal in productie en wordt tegen het einde van het jaar bij de dealers verwacht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hummer pick-up met dubbelcabine - Automobielmanagement.nl

Hummer pick-up met dubbelcabine

We moeten er nog even op wachten maar hij komt er echt aan: de Hummer H3 met vijfpersoons dubbele cabine en open laadbak.

Deze H3T is tot aan de B-stijl gelijk aan de gewone H3, ook wat de 3,7 liter vijfcilinder en de 5,3 liter V-8 motoren betreft. De achterbank is in delen neerklapbaar, voor het geval er extra bagage mee moet. De laadbak heeft een lengte van anderhalve meter. De H3T gaat in het derde kwartaal in productie en wordt tegen het einde van het jaar bij de dealers verwacht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding