De nieuwbouw op het bedrijventerrein Acht vervangt het dertig jaar oude dealerbedrijf in het nabijgelegen Best en is – zoals te verwachten – beduidend groter. Een terrein van twaalfduizend vierkante meter is voor bijna de helft bebouwd en in het pand zijn niet minder dan dertig monteurswerkplekken opgenomen. De MAN-Eindhoven groep, die wordt geleid door Martin Koningen, omvat nog drie andere dealerbedrijven in Helmond, Tilburg en ’s Hertogenbosch. De groep maakt op zijn beurt weer deel uit van de MAN Nederland Dealer BV die in totaal vijfiten vestigingen omvat. Opvallend detail bij de Eindhovense nieuwbouw is dat op het platte dak in letters van gigantisch formaat s MAN is geschilderd. Het pand ligt namelijk precies onder de oostelijke aanvliegroute van Eindhoven Airport.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding