Klein Transport Vakbeurs ook naar Gorinchem

De Klein Transport Vakbeurs Hardenberg gaat dit najaar ook naar Gorinchem.

De beurs vond plaats op 8, 9 en 10 april in Evenementenhal Hardenberg maar zal op 28, 29 en 30 oktober in Gorinchem worden gehouden. De organisatie van Klein Transport Vakbeurs had vanaf het begin het plan om de vakbeurs (tot 3,5 ton gvw) eerst twee keer in Evenementenhal Hardenberg te organiseren en daarna naar Evenementenhal Gorinchem te gaan. Maar tijdens de pas gehouden beurs in Hardenberg zou een aantal exposanten hebben aangegeven ook graag in Gorinchem te willen staan. De K.T.V. Gorinchem 2008 vindt gelijktijdig plaats met Schilder, Glas en Afbouwvakdagen Gorinchem 2008. Bezoekers kunnen met één van beide uitnodigingen beide vakbeurzen bezoeken. www.evenementenhalhardenberg.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Klein Transport Vakbeurs ook naar Gorinchem - Automobielmanagement.nl

Klein Transport Vakbeurs ook naar Gorinchem

De Klein Transport Vakbeurs Hardenberg gaat dit najaar ook naar Gorinchem.

De beurs vond plaats op 8, 9 en 10 april in Evenementenhal Hardenberg maar zal op 28, 29 en 30 oktober in Gorinchem worden gehouden. De organisatie van Klein Transport Vakbeurs had vanaf het begin het plan om de vakbeurs (tot 3,5 ton gvw) eerst twee keer in Evenementenhal Hardenberg te organiseren en daarna naar Evenementenhal Gorinchem te gaan. Maar tijdens de pas gehouden beurs in Hardenberg zou een aantal exposanten hebben aangegeven ook graag in Gorinchem te willen staan. De K.T.V. Gorinchem 2008 vindt gelijktijdig plaats met Schilder, Glas en Afbouwvakdagen Gorinchem 2008. Bezoekers kunnen met één van beide uitnodigingen beide vakbeurzen bezoeken. www.evenementenhalhardenberg.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding