Ford schroeft productie Transit op

Ford of Europe is driftig bezig de jaarproductiecapaciteit van de Transit bestelauto voor het lopende jaar op te voeren met 48 duizend stuks tot een totaal van 291 duizend eenheden.

De productiestijging wordt ingegeven door de aanhoudend grote vraag naar Ford bedrijfsauto’s in het algemeen en de Transit in het bijzonder. Vorig jaar verkocht Ford 370 duizend bedrijfswagens van de typen Transit, Transit Connect en Ranger (pick-ups), hetgeen neerkomt op een toename van elf procent vergeleken met het voorgaande jaar. Volgens ceo John Fleming van Ford of Europe wijzen alle tekenen erop dat deze trend zich voorlopig nog zal voortzetten, waarbij met name markten als Turkije en Rusland de groei zullen aanvoeren. De bestelauto’s worden gebouwd in Southampton (Engeland) en in Kocaeli (Turkije).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford schroeft productie Transit op - Automobielmanagement.nl

Ford schroeft productie Transit op

Ford of Europe is driftig bezig de jaarproductiecapaciteit van de Transit bestelauto voor het lopende jaar op te voeren met 48 duizend stuks tot een totaal van 291 duizend eenheden.

De productiestijging wordt ingegeven door de aanhoudend grote vraag naar Ford bedrijfsauto’s in het algemeen en de Transit in het bijzonder. Vorig jaar verkocht Ford 370 duizend bedrijfswagens van de typen Transit, Transit Connect en Ranger (pick-ups), hetgeen neerkomt op een toename van elf procent vergeleken met het voorgaande jaar. Volgens ceo John Fleming van Ford of Europe wijzen alle tekenen erop dat deze trend zich voorlopig nog zal voortzetten, waarbij met name markten als Turkije en Rusland de groei zullen aanvoeren. De bestelauto’s worden gebouwd in Southampton (Engeland) en in Kocaeli (Turkije).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding