Nieuwe directeur Directlease

Per 1 mei wordt Arjan Stuij benoemd worden tot algemeen directeur van DirectLease.

Arjan Stuij (39) was adjunct-commercieel directeur van De Lage Landen Translease. Eerder vervulde hij diverse functies in de autobranche waaronder die van manager Transrent en area manager van General Motors Nederland. Arjan Stuij neemt de taken over van Mark Wiertsema die zijn carrière buiten de Kroymans Groep voortzet. DirectLease is met vestigingen in Nederland, België en Duitsland een snel groeiende internationale leasemaatschappij en onderdeel van Kroymans Financial Services in Vianen. Kroymans Financial Services is op de Nederlandse zakelijke markt actief onder de namen ARM Autoleasing en Kroymans Autolease. Daarnaast zijn er merkgebonden lease-, financiering en verzekeringsactiviteiten onder labels zoals o.a. Saab Financial Services, Kia Financial Services, Alfa Romeo Financial Services, Jaguar Financial Services, SsangYong Financial Services en Armac Assurantiën.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directeur Directlease - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur Directlease

Per 1 mei wordt Arjan Stuij benoemd worden tot algemeen directeur van DirectLease.

Arjan Stuij (39) was adjunct-commercieel directeur van De Lage Landen Translease. Eerder vervulde hij diverse functies in de autobranche waaronder die van manager Transrent en area manager van General Motors Nederland. Arjan Stuij neemt de taken over van Mark Wiertsema die zijn carrière buiten de Kroymans Groep voortzet. DirectLease is met vestigingen in Nederland, België en Duitsland een snel groeiende internationale leasemaatschappij en onderdeel van Kroymans Financial Services in Vianen. Kroymans Financial Services is op de Nederlandse zakelijke markt actief onder de namen ARM Autoleasing en Kroymans Autolease. Daarnaast zijn er merkgebonden lease-, financiering en verzekeringsactiviteiten onder labels zoals o.a. Saab Financial Services, Kia Financial Services, Alfa Romeo Financial Services, Jaguar Financial Services, SsangYong Financial Services en Armac Assurantiën.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding