Hertz gaat groot

Hertz Autoverhuur heeft haar aanbod uitgebreid met Hertz Truck Rental.

De autoverhuurder heeft haar bestelwagenpark uitgebreid met een aantal bakwagens en trekkers van het merk Mercedes-Benz. Vorig jaar zomer heeft Hertz al twee koelvrachtwagens aan haar assortiment toegevoegd. Met de nieuwste aanschaf heeft Hertz een stap gezet naar de allround autoverhuurmarkt in Nederland.

Hertz gaat groot - Automobielmanagement.nl

Hertz gaat groot

Hertz Autoverhuur heeft haar aanbod uitgebreid met Hertz Truck Rental.

De autoverhuurder heeft haar bestelwagenpark uitgebreid met een aantal bakwagens en trekkers van het merk Mercedes-Benz. Vorig jaar zomer heeft Hertz al twee koelvrachtwagens aan haar assortiment toegevoegd. Met de nieuwste aanschaf heeft Hertz een stap gezet naar de allround autoverhuurmarkt in Nederland.