Nieuwe directeur Dutch Lease

Mas van Steenis is de nieuwe directeur commercie en operations bij DutchLease.

DutchLease is een universele leasemaatschappij en heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam. Het wagenpark bestaat uit negenduizend auto´s. DutchLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. Van Steenis was hiervoor Commercieel Manager bij DutchLease. Van Steenis neemt de taken over van Hans Groenhuijsen die per 1 mei DutchLease heeft verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directeur Dutch Lease - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur Dutch Lease

Mas van Steenis is de nieuwe directeur commercie en operations bij DutchLease.

DutchLease is een universele leasemaatschappij en heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam. Het wagenpark bestaat uit negenduizend auto´s. DutchLease is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. Van Steenis was hiervoor Commercieel Manager bij DutchLease. Van Steenis neemt de taken over van Hans Groenhuijsen die per 1 mei DutchLease heeft verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding