Botsproeven Transporter en Trafic

De Duitse autoclub ADAC heeft botsproeven gedaan met de Volkswagen Transporter T5 en de Renault Trafic. Als geheel kwamen ze er niet echt slecht uit.

Hoewel, bij de T5 is een groter dan gemiddeld risico voor de chauffeur dat voeten en onderbenen letsel oplopen omdat de pedalen vrij ver naar binnen dringen. Het portier bleek na de klap wel gemakkelijk te openen. Wat de letselkans betreft kwam de Trafic weliswaar beter uit de bus maar daar bleek het openen van het portier weer niet zonder geweld mogelijk. Voor de volledigheid zij opgemerkt dat de Trafic ook op de markt is als Nissan Primastar en Opel Vivaro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Botsproeven Transporter en Trafic - Automobielmanagement.nl

Botsproeven Transporter en Trafic

De Duitse autoclub ADAC heeft botsproeven gedaan met de Volkswagen Transporter T5 en de Renault Trafic. Als geheel kwamen ze er niet echt slecht uit.

Hoewel, bij de T5 is een groter dan gemiddeld risico voor de chauffeur dat voeten en onderbenen letsel oplopen omdat de pedalen vrij ver naar binnen dringen. Het portier bleek na de klap wel gemakkelijk te openen. Wat de letselkans betreft kwam de Trafic weliswaar beter uit de bus maar daar bleek het openen van het portier weer niet zonder geweld mogelijk. Voor de volledigheid zij opgemerkt dat de Trafic ook op de markt is als Nissan Primastar en Opel Vivaro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding