Nieuwe leaselabel: CuBoom Lease

Renault- en Dacia-dealer Cuelenaere Van der Boom introduceert een eigen leaselabel. Onder de naam CuBoom Lease start de Brabantse dealer zijn leaseactiviteiten.

CuBoom Lease legt via zijn Business Centers ‘de nadruk’ op Renault en Dacia maar wagenparkbeheerders en zakelijke rijders kunnen ook voor andere merken terecht bij Cuelenaere Van der Boom. De organisatie richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. CuBoom Lease wordt voor wat betreft backoffice, trainingen en sales support ondersteund door Renault Business Finance. Op de foto staan Koen Simons, brand manager Cuelenaere Van der Boom (links) en Gilbert Hageman, verkoopdirecteur Renault Business Finance.

 

Cuelenaere Van der Boom is officieel dealer van zowel Renault als Dacia. De dealer telt acht vestigingen met vier Business Centers en Business Center Account Managers in Midden- en West-Brabant: in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Steenbergen, Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Middelbeers. De dealer werkt nauw samen met zijn zes operators, waardoor het werkterrein van Zeeland tot en met Midden-Brabant en de Belgische grens reikt. Behalve verkoop- en leaseactiviteiten heeft Cuelenaere Van der Boom onder meer ook schadeherstel, financiering, Renault Rent en Renault Adaptation (auto’s met aangepaste bediening) in het dienstenpakket. www.cuboom.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe leaselabel: CuBoom Lease - Automobielmanagement.nl

Nieuwe leaselabel: CuBoom Lease

Renault- en Dacia-dealer Cuelenaere Van der Boom introduceert een eigen leaselabel. Onder de naam CuBoom Lease start de Brabantse dealer zijn leaseactiviteiten.

CuBoom Lease legt via zijn Business Centers ‘de nadruk’ op Renault en Dacia maar wagenparkbeheerders en zakelijke rijders kunnen ook voor andere merken terecht bij Cuelenaere Van der Boom. De organisatie richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf. CuBoom Lease wordt voor wat betreft backoffice, trainingen en sales support ondersteund door Renault Business Finance. Op de foto staan Koen Simons, brand manager Cuelenaere Van der Boom (links) en Gilbert Hageman, verkoopdirecteur Renault Business Finance.

 

Cuelenaere Van der Boom is officieel dealer van zowel Renault als Dacia. De dealer telt acht vestigingen met vier Business Centers en Business Center Account Managers in Midden- en West-Brabant: in Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Steenbergen, Tilburg, Oisterwijk, Goirle en Middelbeers. De dealer werkt nauw samen met zijn zes operators, waardoor het werkterrein van Zeeland tot en met Midden-Brabant en de Belgische grens reikt. Behalve verkoop- en leaseactiviteiten heeft Cuelenaere Van der Boom onder meer ook schadeherstel, financiering, Renault Rent en Renault Adaptation (auto’s met aangepaste bediening) in het dienstenpakket. www.cuboom.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding