Voor deze jaarlijkse vakprijs komen de meest innovatieve producten of diensten voor wagenparkbeheerders in aanmerking. Een zestal deskundigen buigt zich over de inzendingen. Ze toetsen op specifieke criteria, zoals de toepasbaarheid, Return On Investment (ROI) en het gebruiksgemak.

Fleet Management Expo 2008 vindt plaats op donderdag 27 november in het Expo Center te Houten. Voor bezoekers is, naast een breed aanbod van exposanten, een seminar- en activiteitenprogramma samengesteld. Het thema: Einde autoleasing nabij? Dagvoorzitter van dit jaar is mr. Paul Nouwen.

Meer informatue is te vinden op www.fleet-management-expo.nl. Daar bevindt zich ook het inschrijfformulier voor deelnemers aan de Innovatie Prijs. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding