In 1966 heeft Hertz samen met Carroll Shelby duizend Ford Shelby Mustangs geproduceerd. Carroll Shelby is de vader van de Shelby Cobra en Mustang en befaamd Amerikaans coureur en auto-ontwerper. Hertz en Carroll Shelby hebben samen deze speciale uitvoering van de Ford Mustang tot stand gebracht. Nu 42 jaar later is ´ie weer terug; de nieuwe speciale en unieke uitvoering Shelby GT-H waarvan er maar vijfhonderd zijn gebouwd. Twee hiervan zijn nu te huur bij Hertz in Nederland. De auto’s hebben een 4.6 liter motor met 325 PK en één van de auto’s is uitgevoerd in cabriolet.

Beauties

Henk van den Helder, General Manager Benelux: "Het is waanzinnig deze goud-zwarte beauties in onze vloot te hebben, twee kroonjuwelen waar we ontzettend trots op zijn. Prachtig, zo’n legende, we hebben even moeten wachten op de komst, maar het is ons gelukt. Het zijn de enige twee exemplaren in Europa. Hiermee willen we ons als Hertz in Nederland blijven onderscheiden".

De Mustang Shelby GT-H is vanaf  te huur bij de verhuurlocatie Schiphol. De minimum huurlengte bedraagt drie dagen en hij is te huur vanaf 250 euro per dag.