De basis voor de verzekeringskennis komt voort uit het zusterbedrijf binnen Volkswagen Pon Financial Services, VVS Verzekeringen. Ook was er, volgens DFM, een sterke behoefte vanuit de klantenkring om meer inzicht te krijgen in de financiële risico’s. Via het verschaffen van managementinformatie, audits en andere diensten wordt historische informatie inzichtelijk gemaakt. Door de combinatie van de verschillende producten en diensten biedt DFM  totaaloplossingen aan ondernemers in de automotive sector.

DFM zorgt voor onder andere de financiering van bedrijfsmiddelen, als panden en inventaris, wisselende voorraden van nieuwe en gebruikte auto’s en lease- en verhuurpark.

Meer informatie is te vinden op http://www.dfm.nl/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding