Rond de honderdvijftig  ex-leaseauto’s worden op deze dag met aantrekkelijke kortingen aangeboden en de kopers maken maken ook nog kans op een PlayStation of lcd-tv.  De leasemaatschappij richt zich bij de verkoop van zijn occasions sinds kort ook op particulieren en de dienstverlening is er ook op afgestemd. Zo is inruil van de eigen auto en financiering mogelijk en wordt een omruilgarantie geboden. De car outlet van ALD Automotive is vanaf 16 januari 2009 open. Volgens operationeel directeur Michèl Dashorst is nu al een ‘duidelijke stijging in de verkopen aan particulieren’ merkbaar. "De car outlet staat op een zichtlocatie vlak langs de A27. Zonder enige vorm van reclame is er al aanloop van particulieren. Met initiatieven zoals deze occasionshow willen we dat verder stimuleren".

Vanwege de dalende prijzen in de occasionmarkt is een tweedehands auto steeds beter betaalbaar en dus aantrekkelijker voor de consument. Een ander belangrijk voordeel van een ex-leaseauto is het bekend zijn van de onderhoudhistorie en dat de auto is onderhouden door een dealer. Tijdens de sale kunnen van alle auto’s de onderhoudsgegevens worden ingezien.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding