In zijn nieuwe rol is Pans eindverantwoordelijk voor verscheidene landen waarin Volkswagen Financial Services AG actief is: Scandinavië, België, Nederland en Ierland. Bovendien zal hij binnen Volkswagen Financial Services AG verantwoordelijk zijn voor de samenwerking met de merken Audi en Volkswagen Bedrijfswagens in heel Europa. In zijn nieuwe rol blijft hij als commissaris betrokken bij Volkswagen Pon Financial Services.
Wie de opvolger van Dirk Pans zal zijn in Nederland en in België is nog niet bekend. Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Volkswagen Financial Services AG is Europa´s grootste captive, actief in financieren, leasen en verzekeren in de autobranche.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding