Met een instapprijs onder de 24 duizend euro wordt de Exeo één van de scherpst geprijsde en meest complete opties in de middenklasse. Seat windt er bovendien geen doekjes om dat de Exeo voor het Spaanse merk een belangrijke rol gaat spelen in het zakelijke segment. Dankzij de combi van competitieve prijs,complete uitrusting, ruime motorkeuze en uitmuntende bouwkwaliteit gaat de Exeo bij zakelijke rijders en wagenparkbeheerders ongetwijfeld hoge ogen gooien, denkt de Spaanse VW-dochter.

Dankzij de lage maandelijkse afschrijving en operationele kosten, vormt de Exeo een scherp alternatief voor de leasemarkt. Deze week heeft Seat Bank/Seat Leasing de leasetarieven voor de Exeo bekendgemaakt en met een prijs vanaf 499* euro per maand voor de Exeo 1.6 Reference benzine (102 pk) en 639* euro voor de 2.0 TDI Reference common-rail turbodiesel (120 pk).
*Leasetarief op basis van 48 maanden en 20 duizend kilometer per jaar exclusief vervangend vervoer, brandstof en btw, via Seat Bank/Seat Leasing.

 

http://www.seatleasing.nl/

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding