Op 1 januari 1989 kwam Jan Ruseler binnen als Salesmanager bij DutchLease, dat toen nog Easy-Rent heette. De klik met de organisatie bleef, ook toen de organisatie groeide en veranderde. De laatste jaren was Jan Ruseler eindverantwoordelijk voor de gehele vestiging in Rotterdam. Jan-Willem ten Hoopen, is eerder dit jaar begonnen om een goede overdracht te bewerkstelligen. Vanaf 1 juni zal hij de volledige werkzaamheden officieel overnemen.

 

DutchLease is een leasemaatschappij met regionale kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort. Hierbij richt ze zich voornamelijk op het mkb. Samen met haar eigen autoverhuurbedrijf, EasyRent, voorziet DutchLease haar klanten van mobiliteitsoplossingen. DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, dat is weer een joint venture tussen Pon Holdings en Volkswagen Financial Services.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding