Volgens algemeen directeur Tico Dekkers is het einde van Kroymans Corporation, gecombineerd met de huidige economische markt, de afgelopen maanden van negatieve invloed geweest. "Ons bedrijf was en is financieel gezond, maar de naam Kroymans moet worden veranderd. Het werkt verwarrend en associërend, en juist nu hebben we behoefte aan duidelijkheid. Ondanks het vertrouwen zijn leveranciers, banken én klanten momenteel enorm voorzichtig. Hun goed recht natuurlijk, maar het maakt slim ondernemen een stuk lastiger." De herintroductie van de bedrijfsnaam wordt kracht bijgezet middels een opfrisbeurt van de visuele uitstraling en een marketingcampagne.

Kroymans Autolease is een universele leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Ze ontstond per 1 maart 2006 door de samenvoeging van J&T Autolease uit Oirschot en MAC Lease uit Eindhoven. De recente perikelen rond Kroymans Corporation en de daarmee gepaard gaande associatie zijn aanleiding geweest  terug te keren naar de vroegere naam J&T Autolease B.V. Hoewel het bedrijf zich richt op de zakelijke markt in heel Nederland is er een focus op de zuidelijke provincies. Branches waar men sterk is vertegenwoordigd, zijn de industrie, bouw, vervoer, financiële instellingen, automatisering, zakelijke dienstverlening, groothandel en diverse kleinere profitorganisaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding