Nomineer de Fleetmanager van het Jaar 2010

Tijdens het Heliview Fleetmanagement Congres op 18 mei aanstaande zal de Fleetmanager van het Jaar 2010 worden bekendgemaakt. Maar de nominatielijst daarvoor staat momenteel nog open, benadrukt Martijn Beckers van Heliview.

U kunt een collega of zakenrelatie heel eenvoudig nomineren via een e-mail naar award@fleetmanagement.nl. Een korte onderbouwing van de keus volstaat, waarbij het er vooral om gaat waarop deze genomineerde  zich onderscheidt van de andere fleetmanagers. "Uiteindelijk zal de awardcommissie een aantal genomineerden aan de kaak voelen. Tot en met 19 maart staat de nominatielijst open", aldus Beckers.

De Fleetmanager van het Jaar Award is een prijs met aanzien in de branche. De jury bestaat uit een vijftal onafhankelijk leden: Henk Gerritse, inkoopmanager facilitair Koninklijke BAM Groep (winnaar 2009), Jos Donders, hoofd wagenparkbeheer Politie Midden- en West Brabant (winnaar 2008), Heike Schmidt, fleetmanager van Heineken Nederland Business Services (winnares 2005), Martin Lans, voorzitter van de VNF en Jan van Elderen, leasecoördinator van Heijmans Materiaal Beheer.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nomineer de Fleetmanager van het Jaar 2010 - Automobielmanagement.nl

Nomineer de Fleetmanager van het Jaar 2010

Tijdens het Heliview Fleetmanagement Congres op 18 mei aanstaande zal de Fleetmanager van het Jaar 2010 worden bekendgemaakt. Maar de nominatielijst daarvoor staat momenteel nog open, benadrukt Martijn Beckers van Heliview.

U kunt een collega of zakenrelatie heel eenvoudig nomineren via een e-mail naar award@fleetmanagement.nl. Een korte onderbouwing van de keus volstaat, waarbij het er vooral om gaat waarop deze genomineerde  zich onderscheidt van de andere fleetmanagers. "Uiteindelijk zal de awardcommissie een aantal genomineerden aan de kaak voelen. Tot en met 19 maart staat de nominatielijst open", aldus Beckers.

De Fleetmanager van het Jaar Award is een prijs met aanzien in de branche. De jury bestaat uit een vijftal onafhankelijk leden: Henk Gerritse, inkoopmanager facilitair Koninklijke BAM Groep (winnaar 2009), Jos Donders, hoofd wagenparkbeheer Politie Midden- en West Brabant (winnaar 2008), Heike Schmidt, fleetmanager van Heineken Nederland Business Services (winnares 2005), Martin Lans, voorzitter van de VNF en Jan van Elderen, leasecoördinator van Heijmans Materiaal Beheer.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding