Getronics stapt over op Renault bedrijfsauto’s

Getronics, dienstverlener in de ict, heeft voor de levering van zijn bedrijfsauto’s gekozen voor Renault. Alle elfhonderd beletterde bedrijfsauto’s van het informatiseringbedrijf worden de komende vier jaar vervangen door zeven typen Renaults.

Voor 2010 gaat het om 430 auto’s die Renault aan de grootste ict-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux levert. De overeenkomst betekent een forse uitbreiding van de reeds bestaande samenwerking tussen Getronics en Renault. Behalve een groot ‘gestuurd wagenpark’ waarvan de elfhonderd bedrijfsauto’s deel uitmaken, heeft Getronics ook een wagenpark met 3,7 duizend vrijekeuzeauto’s. Hiervoor voert het bedrijf een beperkt merkenbeleid met tien merken. Renault hoort er ook bij en levert voor dit wagenpark met name de modellen Mégane en Scénic aan de ict-dienstverlener. Het aandeel van Renault in de vrijekeuzeauto’s van Getronics ligt tussen de vijftien tot twintig.

 

Aan het akkoord ging een jarenlange voorbereiding vooraf. "Het is een weloverwogen besluit dat vol overtuiging is genomen’, zegt Jack Van Rooij, fleet manager van Getronics. "Belangrijke criteria bij onze keuze voor Renault waren, behalve de prijs-kwaliteitverhouding van de modellen ook de complete uitrusting, betrouwbaarheid, lage CO2-uitstoot en de standaard roetfilters af fabriek."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Getronics stapt over op Renault bedrijfsauto’s - Automobielmanagement.nl

Getronics stapt over op Renault bedrijfsauto’s

Getronics, dienstverlener in de ict, heeft voor de levering van zijn bedrijfsauto’s gekozen voor Renault. Alle elfhonderd beletterde bedrijfsauto’s van het informatiseringbedrijf worden de komende vier jaar vervangen door zeven typen Renaults.

Voor 2010 gaat het om 430 auto’s die Renault aan de grootste ict-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux levert. De overeenkomst betekent een forse uitbreiding van de reeds bestaande samenwerking tussen Getronics en Renault. Behalve een groot ‘gestuurd wagenpark’ waarvan de elfhonderd bedrijfsauto’s deel uitmaken, heeft Getronics ook een wagenpark met 3,7 duizend vrijekeuzeauto’s. Hiervoor voert het bedrijf een beperkt merkenbeleid met tien merken. Renault hoort er ook bij en levert voor dit wagenpark met name de modellen Mégane en Scénic aan de ict-dienstverlener. Het aandeel van Renault in de vrijekeuzeauto’s van Getronics ligt tussen de vijftien tot twintig.

 

Aan het akkoord ging een jarenlange voorbereiding vooraf. "Het is een weloverwogen besluit dat vol overtuiging is genomen’, zegt Jack Van Rooij, fleet manager van Getronics. "Belangrijke criteria bij onze keuze voor Renault waren, behalve de prijs-kwaliteitverhouding van de modellen ook de complete uitrusting, betrouwbaarheid, lage CO2-uitstoot en de standaard roetfilters af fabriek."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding