Strix Car Autolease neemt Business Car Autolease over

Strix Lease Service BV neemt per 1 april de activiteiten van Business Car Autolease uit Amersfoort over.

Door deze acquisitie versterkt Strix Lease Service zijn positie op de Nederlandse autoleasemarkt. Het wagenpark groeit hierdoor van 2.300 naar ruim 3.600 auto’s. Strix Lease Service zegt met de overname de basis te leggen voor verdere groei en grotere operationele efficiëntie.

Business Car Autolease is al twintig jaar actief op de Nederlandse autoleasemarkt en least alle merken personen- en bedrijfswagens. De werkwijze en klantbenadering van Strix Lease Service en Business Car Autolease komen sterk overeen. Beide richten zich op ondernemingen uit het midden- en topsegment van het mkb.

De vestigingsplaats van Business Car Autolease blijft Amersfoort. Vanuit deze locatie zet het bedrijf zijn commerciële activiteiten voort. De back-office van Strix Lease Service ondersteunt de operationele en financiële activiteiten van Business Car Autolease. Door deze constructie behouden klanten van Business Car Autolease profiteren de dienstverlening die ze gewend zijn. Daarnaast plukken ze volgens Strix Lease Service de vruchten van de schaalgrootte en slagkracht van de nieuwe organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Strix Car Autolease neemt Business Car Autolease over - Automobielmanagement.nl

Strix Car Autolease neemt Business Car Autolease over

Strix Lease Service BV neemt per 1 april de activiteiten van Business Car Autolease uit Amersfoort over.

Door deze acquisitie versterkt Strix Lease Service zijn positie op de Nederlandse autoleasemarkt. Het wagenpark groeit hierdoor van 2.300 naar ruim 3.600 auto’s. Strix Lease Service zegt met de overname de basis te leggen voor verdere groei en grotere operationele efficiëntie.

Business Car Autolease is al twintig jaar actief op de Nederlandse autoleasemarkt en least alle merken personen- en bedrijfswagens. De werkwijze en klantbenadering van Strix Lease Service en Business Car Autolease komen sterk overeen. Beide richten zich op ondernemingen uit het midden- en topsegment van het mkb.

De vestigingsplaats van Business Car Autolease blijft Amersfoort. Vanuit deze locatie zet het bedrijf zijn commerciële activiteiten voort. De back-office van Strix Lease Service ondersteunt de operationele en financiële activiteiten van Business Car Autolease. Door deze constructie behouden klanten van Business Car Autolease profiteren de dienstverlening die ze gewend zijn. Daarnaast plukken ze volgens Strix Lease Service de vruchten van de schaalgrootte en slagkracht van de nieuwe organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding