ALD Automotive lanceert online veilingsite leaseoccasions

ALD Automotive lanceert ALD Carmarket, een interactieve veilingsite voor leaseoccasions. Autohandelaren kunnen hiermee online bieden op de ex-leaseauto’s van de leasemaatschappij.

Op de veilingsite vinden autohandelaren alle gegevens van de beschikbare auto’s terug, inclusief foto’s, inspectierapporten en een begin- en bodemprijs. Vervolgens kunnen zij onbeperkt online biedingen uitbrengen, die voor alle deelnemers zichtbaar zijn. Na het sluiten van de veiling worden de auto’s verkocht aan de hoogste bieders.

Afgelopen week heeft de eerste veiling plaatsgevonden, waarbij vijftig auto’s werden aangeboden. Er werd 750 keer op geboden, alle auto’s werden verkocht.

ALD Carmarket is een internationaal initiatief en wordt in eerste instantie uitgerold in vijf landen, waaronder Nederland. In een later stadium volgen gefaseerd de andere 34 landen waarin ALD Automotive actief is. Michèl Dashorst, Operations Director ALD Automotive spreekt van "een snel en efficiënt middel om zonder reistijd auto’s te kopen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ALD Automotive lanceert online veilingsite leaseoccasions - Automobielmanagement.nl

ALD Automotive lanceert online veilingsite leaseoccasions

ALD Automotive lanceert ALD Carmarket, een interactieve veilingsite voor leaseoccasions. Autohandelaren kunnen hiermee online bieden op de ex-leaseauto’s van de leasemaatschappij.

Op de veilingsite vinden autohandelaren alle gegevens van de beschikbare auto’s terug, inclusief foto’s, inspectierapporten en een begin- en bodemprijs. Vervolgens kunnen zij onbeperkt online biedingen uitbrengen, die voor alle deelnemers zichtbaar zijn. Na het sluiten van de veiling worden de auto’s verkocht aan de hoogste bieders.

Afgelopen week heeft de eerste veiling plaatsgevonden, waarbij vijftig auto’s werden aangeboden. Er werd 750 keer op geboden, alle auto’s werden verkocht.

ALD Carmarket is een internationaal initiatief en wordt in eerste instantie uitgerold in vijf landen, waaronder Nederland. In een later stadium volgen gefaseerd de andere 34 landen waarin ALD Automotive actief is. Michèl Dashorst, Operations Director ALD Automotive spreekt van "een snel en efficiënt middel om zonder reistijd auto’s te kopen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding