Zeven wielen leasen bij ALD Automotive

Leasemaatschappij ALD Automotive introduceert een nieuw leaseconcept met de naam 7 Wheel Lease. De automobilist least dan niet alleen een auto maar ook een driewielige MP3-motorscooter van Piaggio.

Met 7 Wheel Lease kan de werknemer voortaan zelf kiezen tussen vervoer met de auto en vervoer met de motorscooter. De Piaggio MP3 kan met een gewoon autorijbewijs bestuurd worden en mag gewoon op de snelweg rijden.

Nederlandse leaserijders ondervinden steeds grotere hinder van de filedruk. Het gebruik  van een scooter zou daarbij helpen. De Piaggio MP3 is beschikbaar vanaf 199 euro per maand bij een full service contract. Deze investering kan zich weer terugverdienen doordat de werknemer meer productieve uren kan maken, de parkeerkosten en de brandstofkosten lager zijn, en doordat voor de auto een lager kilometrage gecontracteerd hoeft te worden.

Het is ook mogelijk om de motorscooter te leasen zonder tegelijkertijd ook een auto te leasen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zeven wielen leasen bij ALD Automotive - Automobielmanagement.nl

Zeven wielen leasen bij ALD Automotive

Leasemaatschappij ALD Automotive introduceert een nieuw leaseconcept met de naam 7 Wheel Lease. De automobilist least dan niet alleen een auto maar ook een driewielige MP3-motorscooter van Piaggio.

Met 7 Wheel Lease kan de werknemer voortaan zelf kiezen tussen vervoer met de auto en vervoer met de motorscooter. De Piaggio MP3 kan met een gewoon autorijbewijs bestuurd worden en mag gewoon op de snelweg rijden.

Nederlandse leaserijders ondervinden steeds grotere hinder van de filedruk. Het gebruik  van een scooter zou daarbij helpen. De Piaggio MP3 is beschikbaar vanaf 199 euro per maand bij een full service contract. Deze investering kan zich weer terugverdienen doordat de werknemer meer productieve uren kan maken, de parkeerkosten en de brandstofkosten lager zijn, en doordat voor de auto een lager kilometrage gecontracteerd hoeft te worden.

Het is ook mogelijk om de motorscooter te leasen zonder tegelijkertijd ook een auto te leasen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding