Athlon Car Lease gaat ook short lease aanbieden

Athlon Car Lease introduceert Athlon Short Lease. Wanneer werkgevers een nieuwe auto willen leasen voor een korte periode en deze snel beschikbaar willen hebben voor hun medewerkers, dan is Athlon Short Lease interessant. Athlon beschikt over ‘een representatief wagenpark’ en leaserijders kunnen binnen twee weken in een nieuwe auto rijden.

Bruce van Egmond, commercieel directeur Athlon: "Een short lease-overeenkomst zit tussen een huurovereenkomst en een leasecontract in. Het geldt voor één jaar. We spelen in op de mobiliteitsbehoefte voor medewerkers die bijvoorbeeld werken op projectbasis of met een tijdelijk dienstverband van één jaar. Werkgevers binden zich niet direct aan een leasecontract van meerdere jaren, maar hebben toch de mogelijkheid om hun werknemers een nieuwe leaseauto aan te bieden."

 

Het Athlon Short Lease contract heeft een looptijd van één jaar. Het vaste maandbedrag is inclusief rente en aflossing, vervangend vervoer in Nederland bij reparatie en schade, motorrijtuigenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden en 36,5 duizend kilometer vrij per jaar.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Athlon Car Lease gaat ook short lease aanbieden - Automobielmanagement.nl

Athlon Car Lease gaat ook short lease aanbieden

Athlon Car Lease introduceert Athlon Short Lease. Wanneer werkgevers een nieuwe auto willen leasen voor een korte periode en deze snel beschikbaar willen hebben voor hun medewerkers, dan is Athlon Short Lease interessant. Athlon beschikt over ‘een representatief wagenpark’ en leaserijders kunnen binnen twee weken in een nieuwe auto rijden.

Bruce van Egmond, commercieel directeur Athlon: "Een short lease-overeenkomst zit tussen een huurovereenkomst en een leasecontract in. Het geldt voor één jaar. We spelen in op de mobiliteitsbehoefte voor medewerkers die bijvoorbeeld werken op projectbasis of met een tijdelijk dienstverband van één jaar. Werkgevers binden zich niet direct aan een leasecontract van meerdere jaren, maar hebben toch de mogelijkheid om hun werknemers een nieuwe leaseauto aan te bieden."

 

Het Athlon Short Lease contract heeft een looptijd van één jaar. Het vaste maandbedrag is inclusief rente en aflossing, vervangend vervoer in Nederland bij reparatie en schade, motorrijtuigenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden en 36,5 duizend kilometer vrij per jaar.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding