DutchLease neemt LeaseDeal over

DutchLease heeft de volledige leaseportefeuille en de medewerkers van LeaseDeal uit Hilversum overgenomen.

Hiermee breidt DutchLease zijn huidige wagenpark van achttienhonderd klanten en tienduizend contracten uit met de 270 klanten en bijna veertienhonderd contracten van LeaseDeal. Het laatste bedrijf verkeerde al enige tijd in moeilijkheden door de economische recessie. DutchLease heeft daarentegen de ambitie om te groeien. Op enig moment hebben de partijen elkaar gevonden, vertelt de woordvoerder van DutchLease, Wendy von Kriegenbergh. "De portefeuilles bleken perfect op elkaar aan te sluiten." De medewerkers van LeaseDeal werken vanaf nu vanuit de vestiging van DutchLease in Amersfoort. Hoe de verdere integratie van de bedrijven er precies komt uit te zien, is nog niet bekend. "Voorlopig worden de bestaande klanten van LeaseDeal door hetzelfde personeel geholpen. Alle partijen zijn momenteel gebaat bij rust", aldus Von Kriegenbergh.

 

Het is niet duidelijk of de producten van LeaseDeal, zoals bijvoorbeeld het concept Ticks waarbij de kilometers apart worden afgerekend en er een ‘abonnement’ op de auto wordt genomen, blijven bestaan. Directeur Jan Willem Koudstaal van LeaseDeal was niet bereikbaar voor commentaar. DutchLease is een leasemaatschappij met regionale kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort. Hierbij richt ze zich voornamelijk op het mkb met een snelle, nuchtere en persoonlijke aanpak. Samen met het eigen autoverhuurbedrijf, EasyRent, voorziet DutchLease zijn klanten van alle mogelijke mobiliteitsoplossingen.

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services. Dat is een joint venture tussen Pon Holdings BV en Volkswagen Financial Services AG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

DutchLease neemt LeaseDeal over - Automobielmanagement.nl

DutchLease neemt LeaseDeal over

DutchLease heeft de volledige leaseportefeuille en de medewerkers van LeaseDeal uit Hilversum overgenomen.

Hiermee breidt DutchLease zijn huidige wagenpark van achttienhonderd klanten en tienduizend contracten uit met de 270 klanten en bijna veertienhonderd contracten van LeaseDeal. Het laatste bedrijf verkeerde al enige tijd in moeilijkheden door de economische recessie. DutchLease heeft daarentegen de ambitie om te groeien. Op enig moment hebben de partijen elkaar gevonden, vertelt de woordvoerder van DutchLease, Wendy von Kriegenbergh. "De portefeuilles bleken perfect op elkaar aan te sluiten." De medewerkers van LeaseDeal werken vanaf nu vanuit de vestiging van DutchLease in Amersfoort. Hoe de verdere integratie van de bedrijven er precies komt uit te zien, is nog niet bekend. "Voorlopig worden de bestaande klanten van LeaseDeal door hetzelfde personeel geholpen. Alle partijen zijn momenteel gebaat bij rust", aldus Von Kriegenbergh.

 

Het is niet duidelijk of de producten van LeaseDeal, zoals bijvoorbeeld het concept Ticks waarbij de kilometers apart worden afgerekend en er een ‘abonnement’ op de auto wordt genomen, blijven bestaan. Directeur Jan Willem Koudstaal van LeaseDeal was niet bereikbaar voor commentaar. DutchLease is een leasemaatschappij met regionale kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort. Hierbij richt ze zich voornamelijk op het mkb met een snelle, nuchtere en persoonlijke aanpak. Samen met het eigen autoverhuurbedrijf, EasyRent, voorziet DutchLease zijn klanten van alle mogelijke mobiliteitsoplossingen.

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services. Dat is een joint venture tussen Pon Holdings BV en Volkswagen Financial Services AG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding