Rijders van zakenauto’s gezocht voor nationaal onderzoek

De tweede versie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek is gestart. Het betreft een gezamenlijk onderzoek van Automobiel Management en RDC.

Automobiel Management en RDC vragen alle zakenautorijders in Nederland de enquête in te vullen. Het invullen vraagt ongeveer vijf minuten tijd.

Vorig jaar hielden Automobiel Management en RDC het Nationaal Zakenauto Onderzoek voor het eerst. Toen lag de nadruk op de invloed van de overheidsmaatregelen op de aanschaf van de zakenauto. Dit jaar is meer nuancering aangebracht en staat de invloed op het gebruik van de auto centraal. De belangrijkste uitkomsten van het nieuwe onderzoek zullen op 29 september aanstaande worden bekendgemaakt op het Driving Business Event van Automobiel Management dat door enkele honderden managers uit de auto- en de leasebranche wordt bezocht. Later zijn alle resultaten van het onderzoek te downloaden via de websites van betrokken partijen.

Op het Driving Business Event worden ook de winnaars van de verkiezingen ‘Zakenauto van het Jaar’ en ‘Bestelauto van het Jaar’ bekendgemaakt. Deze twee praktijkprijzen worden al tientallen jaren uitgereikt door twee vakjury’s, onder auspiciën van Automobiel Management. De lijsten met auto’s die aan tal van criteria moeten voldoen en daarop zullen worden beoordeeld, zijn te vinden op de website van Automobiel Management via de tab Driving Business.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rijders van zakenauto’s gezocht voor nationaal onderzoek - Automobielmanagement.nl

Rijders van zakenauto’s gezocht voor nationaal onderzoek

De tweede versie van het Nationaal Zakenauto Onderzoek is gestart. Het betreft een gezamenlijk onderzoek van Automobiel Management en RDC.

Automobiel Management en RDC vragen alle zakenautorijders in Nederland de enquête in te vullen. Het invullen vraagt ongeveer vijf minuten tijd.

Vorig jaar hielden Automobiel Management en RDC het Nationaal Zakenauto Onderzoek voor het eerst. Toen lag de nadruk op de invloed van de overheidsmaatregelen op de aanschaf van de zakenauto. Dit jaar is meer nuancering aangebracht en staat de invloed op het gebruik van de auto centraal. De belangrijkste uitkomsten van het nieuwe onderzoek zullen op 29 september aanstaande worden bekendgemaakt op het Driving Business Event van Automobiel Management dat door enkele honderden managers uit de auto- en de leasebranche wordt bezocht. Later zijn alle resultaten van het onderzoek te downloaden via de websites van betrokken partijen.

Op het Driving Business Event worden ook de winnaars van de verkiezingen ‘Zakenauto van het Jaar’ en ‘Bestelauto van het Jaar’ bekendgemaakt. Deze twee praktijkprijzen worden al tientallen jaren uitgereikt door twee vakjury’s, onder auspiciën van Automobiel Management. De lijsten met auto’s die aan tal van criteria moeten voldoen en daarop zullen worden beoordeeld, zijn te vinden op de website van Automobiel Management via de tab Driving Business.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding