ING Car Lease komt met Thuismanager

Leaserijders die terugkomen van vakantie en een opgeruimd huis aantreffen – het kan met de ING Car Lease Thuismanager.

Deze checkt voordat de vakantierit begint de auto; van verlichting en remmen tot vloeistofniveaus en banden. En terwijl de leaserijder van zijn vakantie geniet, sorteert de thuismanager de post, verzorgt de planten en inspecteert het huis op bijzonderheden. Inschrijven kan tot 30 juni op deze gratis dienst. Maar er zijn wel actievoorwaarden aan verbonden; zo is het maximum aantal deelnemers vijfhonderd.

Met de ludieke actie wil ING Carlease zijn one-stop-shopping gedachte benadrukken. Het ontzorgen van de klant gaat verder dan de auto, zegt de leasemaatschappij. Op dit moment heeft een tiental ING-leaserijders een thuismanager besteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ING Car Lease komt met Thuismanager - Automobielmanagement.nl

ING Car Lease komt met Thuismanager

Leaserijders die terugkomen van vakantie en een opgeruimd huis aantreffen – het kan met de ING Car Lease Thuismanager.

Deze checkt voordat de vakantierit begint de auto; van verlichting en remmen tot vloeistofniveaus en banden. En terwijl de leaserijder van zijn vakantie geniet, sorteert de thuismanager de post, verzorgt de planten en inspecteert het huis op bijzonderheden. Inschrijven kan tot 30 juni op deze gratis dienst. Maar er zijn wel actievoorwaarden aan verbonden; zo is het maximum aantal deelnemers vijfhonderd.

Met de ludieke actie wil ING Carlease zijn one-stop-shopping gedachte benadrukken. Het ontzorgen van de klant gaat verder dan de auto, zegt de leasemaatschappij. Op dit moment heeft een tiental ING-leaserijders een thuismanager besteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding