Het subsidieprogramma Mobiliteitsvouchers geeft mkb-ondernemers met minimaal 25 en maximaal 250 werknemers de mogelijkheid gratis advies op maat te krijgen van een geselecteerde adviseur. Een mobiliteitsscan geeft inzicht in de mogelijkheden van een bedrijf om actief aan de slag te gaan met slim reizen en slim werken. Daarnaast ziet het bedrijf hiermee welke voordelen voor u te behalen zijn en met welke acties. Met een gratis voucher ter waarde van vijftienhonderd euro kan het bedrijf de kosten van deze mobiliteitsscan betalen.

 

Fleet & Mobility Consultancy richt zich op kostenbeheersing en duurzame ontwikkeling van mobiliteit bij ondernemingen en overheden. Het bedrijf zegt zich van traditionele adviseurs te onderscheiden door de integratie van mobiliteitsmanagement en fleetmanagement. Ronald van Lankveld is de ondernemer achter Fleet & Mobility Consultancy.

 

Meer informatie op www.nlmilieuenleefomgeving.nl/mobiliteitsvouchers.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding